Skip to main content
Meer dan een reisbureau

Ons streven

Wij zijn als Manasik in dienst van de reiziger. Dit is voor ons niet alleen een plicht, maar ook een grote eer! Wij streven ernaar om elke reiziger een onvergetelijke reis te laten maken en hem daarnaast te helpen de verplichte 5de zuil op de beste wijze te verrichten. Dit doen wij als familie.

Wie zijn wij?

Manasik is meer dan een reisbureau. Wij zorgen voor een optimale spirituele ervaring gedurende al onze reizen. Wij dragen zorg over elke pelgrim, zoals men zorg draagt over zijn eigen familie. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, zijn wij in staat om u op een prettige en zorgzame wijze te helpen bij het verrichten van uw rituelen. Bij ons kunt u namelijk rekenen op goede begeleiding (in verschillende talen) die bij u past.

Tevens staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige adviezen en informatie met betrekking tot de Hadj, Umrah en moslimvriendelijke reizen. Verder nemen wij u al het (voor)werk uit handen. U hoeft u slechts bij ons aan te melden en de benodigde documenten aan te leveren: wij zorgen verder voor de rest. Manasik werkt met een succesvol team van professionals, die het reisbureau beheert en de reizen organiseert. Wij kunnen u daarom met alle trots één van de beste ervaringen bieden.

Klantenservice

+31 20 77105 19

Boekingen en reserveringen

+31 68 55485 82

Email ons

info@manasik.nl

Blijf verbonden

Volg Ons

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?